出卖 公寓房(砖头) Budapest XX. 市区 - Városközponti újszerű kétszobás!

46 m2面积 2 房间
49 900 000 HUF价格
374732识别码
更多信息

外面是园子 风景

就像新 状态

Tégla 架构

3 m2 阳台

楼房中央暖气和自己的暖气表 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 5

电梯

Kiváló 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

2008 修建年

公关费用 28 750 HUF

Megvételre kínálunk Pesterzsébet központjában, egy 2008-ban épült, 6 emeletes liftes társasház 5. emeletén "A" energetikai minősítésű téglalakást. Az ingatlan egyedi mérésű házközponti fűtés- és meleg víz szolgáltatással rendelkezik.
A lakás felosztása: amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba és WC külön helyiségben, erkély. A vételár tartalmazza a klíma berendezést, a redőnyt a szúnyoghálóval és a hálószoba beépített gardróbszekrényét.
Az előszobában, fürdőben, Wc-ben praktikus-egyedi beépített szekrények segítik a mindennapos tárolást, valamint a gépesített konyhabútor szintén a vételár részét képezi.

Az ingatlan modern építésű, kiváló infrastruktúrával rendelkező környezetben helyezkedik el. Közelben boltok, parkok, és tömegközlekedési lehetőségek is találhatóak. Ideális választás mindazok számára, akik egy csendes, de központi lakóhelyet keresnek.

Közös költség: 18.400 Ft+10.350Ft felújítási alap.
Alacsony fenntartású költségekkel bíró ingatlan remek választás minden korosztály számára.

Parkolás az utcán ingyenes.

Ne maradjon le erről a remek lehetőségről , ha többre kíváncsi vagy szeretné megtekinteni az ingatlant keressen elérhetőségeimen!

HA HITELRE VAN SZÜKSÉGE :
INGYENES hitel tanácsadás!

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN. - további információért keressen!
Bognár Katalin

Bognár Katalin

随时给我们打电话

+36-70-977- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - GARDEN CITY
+36-70-977-8080

發送信息

请给我回电话

相似的房产