家庭别墅 出卖 Szigetszentmiklós - Skála utca közelében

112 m2面积 1 + 2 房间
47 800 000 HUF价格
354748识别码
更多信息

1410 m2 地皮

园子 风景

状态好 状态

Tégla 架构

7 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

美国式厨房

有 有园子

2002 修建年

Délkelet 方向

HÁROM AZ EGYBEN!

Családi ház, műhely és kertészkedésre, kisállattenyésztésre alkalmas telek.

Kertes családi házba vágyók figyelmébe ajánlom ezt a többfunkciós épületegyüttest. Jó választás a panelt elhagyni vágyó, természetet kedvelő családoknak, befektetést vagy vállalkozást keresőknek.

Eladó Szigetszentmiklós lakihegyi részén egy 1410 nm-es telek, amin áll egy 112 nm-es, háromszintes (alagsor, földszint, tetőtér), háromszobás, szigetelt, téglaépítésű családi ház. A telken található egy különálló, 21 nm-es lakatosműhely, ami előtt 36 nm-es, fedett, szerelőaknás, vasvázas szín áll. A műhely folytatásában egy 45 nm-es, tornácos, régi építésű, 5 helységből álló, felújításra szoruló épület áll, ami kis ráfordítással nyári laknak, vagy raktárnak alakítható át. A parkolást a családi ház melletti 25 nm-es garázs biztosítja. Ennek folytatásában két tároló található, alatta pedig egy 12 nm-es régi építésű borospince található.

Az ingatlan víz-, villany-, és gázbekötéssel ellátott. A ház fűtéséről cirkó gondoskodik, de lehetőség van az alagsori vegyestüzelésű kazán használatára is.

Tömegközlekedési szempontból az ingatlan jó, 5 percre van a legközelebbi buszmegálló. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, patika és bevásárlóközpont is található két buszmegállónyi távolságon belül.

Az ingatlan per-, igény-, és tehermentes. A vételár kifizetése után gyakorlatilag azonnal birtokba vehető.

Kizárólag készpénzes vevők jelentkezését várjuk.

Az ingatlan előzetes időpontegyeztetés után bármikor megtekinthető.
HR
Fodor Ágnes

Fodor Ágnes

随时给我们打电话

+36-20-975- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - GARDEN CITY
+36-70-977-8080

發送信息

请给我回电话

相似的房产