工业区域 出卖 Budapest IX. 市区 - Üllői út

125 m2面积 0 房间
38 100 000 HUF价格
372601识别码
更多信息

125 m2 地皮

园子 风景

**Kivételes lehetőség a IX. kerület szívében – Ipari ingatlan eladó!**

Fedezd fel ezt a lenyűgöző, 1920-as években épült ingatlant, amely egykori asztalos műhelyként szolgált, és most felújításra vár! Az ingatlan 125 nm alapterületű, impozáns 4,5 méter belmagassággal, boltíves kialakítással és egyedi atmoszférával rendelkezik.

A helyszín remek közlekedési adottságokkal bír, mindössze 150 méterre található a Corvin Plázától, így ideális választás lehet vállalkozások számára is. Az ipari áram és az öltözők megléte különösen vonzó alternatívává teszi az ingatlant különböző felhasználási lehetőségekre, mint például műterem, loft lakás, iroda, tánciskola, vagy akár szolgáltató központ és hangstúdió kialakítása.

A trendi smart rendszerű tárolók kialakítása is lehetséges, figyelembe véve a Corvin negyed közelségét, amely folyamatosan vonzza az új lehetőségeket és innovációkat.

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy egyedi karakterű ingatlanhoz juss a IX. kerület dinamikus környezetében! Hívj minket még ma, és nézzük meg együtt, hogyan válhat álmaid ingatlanává ez a különleges hely!
Kuthy Balázs

Kuthy Balázs

随时给我们打电话

+36-70-751- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - GARDEN CITY
+36-70-977-8080

發送信息

请给我回电话

相似的房产