Квартира (кирпичная) Продается Budapest IX. mикрорайон - AIRBNB LEHETŐSÉG A KLINIKÁKNÁL!

76 m2Площадь 3 Комната
56 900 000 HUFЦена
369841Идентификация
Прочие данные

Во двор вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

Газ (циркуляционный) отопление

plným komfortom Kомфортность

На улице, в общественном месте парковка

Этаж Ground floor

Нет Лифт

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Нет Есть сад

1920 Год строительства

Общие сборы 21 000 HUF

AIRBNB LEHETŐSÉG A KLINIKÁKNÁL!

Budapest IX. kerületében, Középső-Ferencvárosban kínálok megvételre egy földszinti, kiváló elosztású tulajdoni lap szerint 56m², 3 szobás tégla lakást.

Az ingatlant 2014-ben újították fel, ekkor a 4,2 méteres belmagasságot kihasználva komfortos, álló galériákat alakítottak ki ( 2,1 m belmagassággal). Ezenfelül a vezetékeket újrahúzták, megtörtént a kémény újrabélelése, új kombi cirkó és műanyag nyílászárók kerültek be, melyek redőnnyel vannak felszerelve.

A csendes belső udvarról az előszobába érkezünk, mely egy légtérben van a konyhával és az étkezővel, innen nyílnak a további helyiségek. Lent 2 külön nyíló szoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, wc és egy kamra található. Két különálló galériát alakítottak ki, egy teljesértékű szobát, illetve egy a konyha felett elhelyezkedő nappalit, melyhez tartozik egy zuhanyzó is.

A lakás tulajdoni lap szerint 56 m², a közös költség ez alapján fizetendő, mely összege 21.000 Ft, a galériákkal együtt a valóságban 76 m².

Az ingatlant jelenleg is bérlők lakják, kiváló BEFEKTETÉSI lehetőség, hiszen bármikor pillanatok alatt bérbeadható hosszútávon, illetve a RÖVIDTÁVÚ ( AIRBNB) BÉRBEADÁS is lehetséges.

A lokáció páratlan 1 percre található a Klinikák metróállomástól, a Semmelweis Egyetem több tanszéke és a Nemzeti Közszolgálati egyetem is könnyedén elérhető.

Az infrastruktúra kiváló M3-as metró megálló és számos éjszakai járat 1 percen belül, 4-6-os villamos, Corvin negyed 10 perces sétatávolságban található.

További információkért és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!
Halász Dóra

Halász Dóra

Звоните нам с доверием

+36-30-394- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - GARDEN CITY
+36-977-8080

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость