家庭别墅 出卖 Budapest XXII. 市区 - 3 lakásos kertvárosi ház

140 m2面积 4 + 2 房间
92 900 000 HUF价格
349868识别码
更多信息

710 m2 地皮

外面是园子 风景

待翻新 状态

Tégla 架构

19 m2 阳台

燃气(赫拉) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的泊车位 停车

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1960 修建年

Délnyugat 方向

Akár 3 generáció együttélésére alkalmas XXII. kerületi ingatlan!

Nagytétény csendes, kertvárosi részén, az Angeli út közelében eladó egy 710 nm-es telken elhelyezkedő téglából épült, cserép tetős családi ház, mely két külön bejáratú lakásból és egy melléképületből áll, ahol szintén egy lakás lett kialakítva.

Földszinti lakás:
74 nm-es, összkomfortos, 3 szobás, fürdő és WC külön helyiségben található, a meleg víz ellátás átfolyós gázmelegítő biztosítja, a fűtés gázkazánról megoldott.

Emeleti lakás:
66 nm-es, a 90-es években került beépítésre, 1 + 2 fél szobás, a fürdő és WC szintén külön helyiségekben kaptak helyet, a meleg vízellátás villanybojlerről történik.

A két lakás közös mérőórákkal rendelkezik, melyek almérőkkel lettek felszerelve. Az épület szerkezetileg stabil, kívül-belül esztétikai és gépészeti korszerűsítést igényel.

A telken egy külön álló melléképületben egy 32 nm-es lakás lett kialakítva, mely szintén lakható, de felújítandó állapotú, másfél szobás, előtér + konyha, zuhanyzó és WC található benne. Fűtését és hűtését klíma biztosítja.

Kitűnő megközelíthetőségét valamint a belvárosba jutást a közelben lévő tömegközlekedési eszközök biztosítják, 2 perces sétával elérhető vasútállomás és több busz megállója is. Szintén sétatávolságra található bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, gyógyszertár és rendelő is. A közelben lévő Aldi, Lidl és Campona bevásárlóközpont 5 perces autóútra található.

Remek lehetőség nagycsaládosoknak!
Bognár Katalin

Bognár Katalin

随时给我们打电话

+36-70-977- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - GARDEN CITY
+36-977-8080

發送信息

请给我回电话

相似的房产