公寓房(砖头) 出卖 Budapest XIV. 市区 - Gödöllői utca

77 m2面积 3 房间
89 900 000 HUF价格
368244识别码
更多信息

全景 风景

就像新 状态

Tégla 架构

12 m2 阳台

楼房中央暖气和自己的暖气表 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

几层 2

顶层

没有 电梯

Bun 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

屋顶房子

2015 修建年

公关费用 13 450 HUF

Eladó Zuglóban, Alsórákos egy csendes, zöldövezeti utcájában, tömegközlekedéssel is könnyen elérhető társasházi lakás.

A 4 lakásos társasház legfelső, második emeletén található napfényes, világos és tágas tetőtéri lakás 77 négyzetméter + 18 négyzetméter manzárd a padlástérben. A lakás az utca felé és a kert felé is rendelkezik egy-egy erkéllyel és ezen az emeleten csak ez az egy lakás van, ettől még csendesebb és élhetőbb. A lakáshoz tartozik egy saját tulajdonú garázshely a garázsban és egy saját tulajdonú, 4,6 négyzetméteres zárható tároló. A tárolót az ingatlannal együtt kötelező megvásárolni 2.5 millió forintért, a garázshely megvásárolható.

Főbb jellemzők:
Nappali-étkező-konyha, 2 hálószoba, 1 fürdőszoba, ahol kád is és külön zuhanyzó is van, 1 wc, egy előszoba és a tetőtérben a manzárdszoba. Tetőablaka csak a manzárdnak és a fürdőszobának van, a többi helyiségben nagy, duplaszárnyú üvegajtók engedik be a fényt.

A társasház nyolc éve épült, a lakás tulajdonosai a lakás első lakói, de viszonylag keveset tartózkodnak ott, így a lakás nagyon megkímélt, akár azonnal költözhető.

A fűtés központi kazános, egyedi hőmennyiségmérőkkel. A társasház napkollektor rendszere télen a fűtést támogatja, fűtési szezonon kívül a használati melegvíz előállításához járul hozzá nagy hatékonysággal, nyári időszakban gyakorlatilag teljes egészében képes a 4 lakás melegvíz szükségletét előállítani. A modern rendszereknek köszönhetően energiatakarékos, alacsony rezsijű a lakás.

Minden ablakon/ajtón beépített szúnyogháló, elektromos redőny, a nappali-étkező-konyhában és a két hálószobában inverteres légkondicionáló berendezés, melyek az egész lakást is képesek lehűteni, illetve igény szerint fűtésre is lehet használni őket.
A fűtés, hűtés és a nappali-étkező-konyha redőnyei a Loxone épület automatizálási rendszerrel üzemelnek, így bárhonnan telefonon keresztül be lehet fűteni, bekapcsolni a légkondit vagy fel-lehúzni lehet a redőnyöket. A rendszer rugalmasan bővíthető egyéb intelligens otthon funkciókkal.

Igény szerint, ez irányú megállapodás esetén a lakásban felszerelt modern lámpák, valamint a bútorzat egy része is a vételár részét képezhetik.
Irányár: 89.900.000 forint (garázs és tároló nélküli ár).
Halász Dóra

Halász Dóra

随时给我们打电话

+36-30-394- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - GARDEN CITY
+36-977-8080

發送信息

请给我回电话

相似的房产