公寓房(砖头) 出卖 Budakeszi - Kertes, tágas, napfényes

105 m2面积 3 房间
75 000 000 HUF价格
350734识别码
更多信息

90 m2 地皮

外面是园子 风景

待翻新 状态

Tégla 架构

24 m2 阳台

燃气(赫拉) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的泊车位 停车

几层 Ground floor

没有 电梯

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1981 修建年

Nyugat 方向

Budakeszi nyugodt és csendes, kertvárosias részén eladó egy 2 lakásos ház, földszinti, kertkapcsolatos, kitűnő elosztású, tágas terekkel rendelkező, napfényes, 3 szobás lakása.

A statikailag kitűnő állapotú ház a nyolcvanas években téglából épült, kívülről szigetelt, alápincézett.
A gépészet a pincében kapott helyet, a fűtés gázkazánról, radiátoros hőleadással történik, a meleg víz ellátást villanybojler biztosítja.

Az épületben 2 lakás található, melyek egymás fölött helyezkednek el.
Eladó lakásunk földszinti, 3 szobás, melyek 32, 12 és 13 nm-esek, ezenkívül egy 10,5 nm-es konyha, egy 8 nm-es felújítandó fürdőszoba, egy külön WC és egy kamra, valamint kényelmes közlekedő kapott helyet ezen a szinten. A pinceszinten - ahová közvetlenül a lakásból tudunk lejutni - 21 nm-es, gépészet és nagy tároló terület lett kialakítva.

A nappalit egy hatalmas, nyugati fekvésű terasz köti össze a gyönyörűen parkosított, ősfákkal és virágokkal beültetett kerttel.
A kertben két autó részére kialakítható beálló biztosított.

Budakeszi méltán népszerű az agglomerációba költözők között, infrastruktúrája, szociális ellátottsága a legjobbak között van. Az ingatlan könnyedén és egyszerűen megközelíthető, autóval aszfaltozott úton a központtól 2-3 percnyi távolságra, gyalogosan a 222-es busz végállomásától 5-10 perces sétatávolságra helyezkedik el. Iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek szintén a közelben találhatóak.

Amennyiben szeretne egy tágas, benapozott és praktikus kertkapcsolatos lakásba költözni, kérem telefonáljon!

Befektetési céllal vásárlók figyelmébe ajánlom, hogy a környéken 300-390 ezer forintért lehet hasonló ingatlant bérelni, így akár évi 4-5 milliós bevétel realizálható.

A lakás megtekintése előre egyeztetett időpontban, rugalmasan történik. Várom a hívását akár hétvégén is!
Bognár Katalin

Bognár Katalin

随时给我们打电话

+36-70-977- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - GARDEN CITY
+36-977-8080

發送信息

请给我回电话

相似的房产